Saturday, July 25, 2009

Store steg og fuglesteik

Hurra!!! I dag er jeg sånn at jeg helst bare vil juble høyt. Det er en milepæl som er nådd – Roger er tatt av respirator. De har øvet noen dager med mer og mer tid uten, og i dag tok de ut tuben i halsen, så nå er han helt kvitt den. Det er kjempebra! I tillegg har han spist sitt første skikkelige måltid på 7 uker – loff, egg og saltpølse. Det så ut som om det smakte himmelsk, selv om han blei sliten. Tenk å bare ha fått intravinøst så lenge, ikke rart det smakte. Det er liksom noe med det å klare spise selv også.

Kroppslig er det fortsatt en del å jobbe med, men han blir sterkere for hver dag som går. Nå kan han henge på en slik prekestol, og flytter beina ørlitt fremover. Litt hjelp må til, men kreftene kommer mer for hver dag. Han har mistet ganske mye muskelmasse, og er jo litt spagetti fortsatt, men det er mye bedre enn det var.

Neste store steg nå er å kunne flytte fra intensiv til vanlig sengepost, men vi vet ikke når det kommer.

Her ser dere bilde av Cactuz fuglefanger….han har altså knekket koden med fuglefangst til gangs…det er stort sett en fugl om dagen. Han vil også gjerne dele fangsten med meg, og tar den med inn. Det kan jeg spare meg for jeg altså…. Men jeg kaster katt og fugl ut…igjen og igjen. Ikke alltid en velsignelse med katteluke.


Ønsker alle som er innom en fortreffelig helg, husk å fortelle noen dere er glad i akkurat det...man vet aldri hva som skjer:o)

5 comments:

Åshild said...

Så godt å høre, Bente! Fortsett å ta vare både på hverandre og på øyeblikken.

Klem

Anne Marit said...

Hei Bente! Det var godt å høre. Du har virkelig noe å juble høyt for. Ta godt vare på hverandre og masse lykke til fremover. Masse klemmer

Sylvi said...

Så flott!! :-) klem

Marianne/skorpionen said...

Så godt å høre at det går så mye bedre med ham!

Klem
Marianne

Anonymous said...

hvorfor ikke:)