Thursday, July 16, 2009

Fremover igjen!

Nå går ting rett vei igjen med Roger og lungebetennelsen er på retur. Det er godt når han slipper alle de sløvende medisinene, og kan klare være litt våken. Fortsatt trenger han litt støtte fra respirator, men de kan trappe ned for hver dag som går. Det er vanskelig å kommunisere for han har så mye han skulle ha sagt, og lese på slappe lepper er krevende. Vi har gjettekonkurranse gående på hva han sier. Det skal bli godt når han blir frisk nok til å kunne klare seg uten respirator og prate selv med stemmen sin. Likevel gleder jeg meg stort over å kunne se han våken, snakke med han og se fremskrittene om dagen, det er ganske stort etter fem og en halv uke med sykdom.

Hvor syk man er kan sikkert være vanskelig å forstå, men når Roger som ligger på respirator maser om å hjem blir det litt artig også. Han liker jo ikke sykehus særlig godt generelt…og innsikten i hvor syk han er har han ikke fått. Det kommer vel…men enn så lenge så har han fått gjerde rundt sengen sin så han ikke skal prøve å ta seg hjem på egenhånd i et ubevoktet øyeblikk. Stakkars gutten min!

I dag ønsket han seg helt desperat brus, og vi fikk lov å kjøpe til han. Gutt som koste seg med solo…mmmm han nøt hver dråpe! Tydeligvis en smak han hadde lengtet etter og drømt om. Pleierne nevnte på at de kanskje kan prøve med talekanyle i morgen igjen – håper det :o)

Man blir sliten av sykdom, sykehus og ensidig fokus i livet, og jeg prøver å ta meg selv i nakken og gjøre andre ting også. Har laget et kort som du kan se her til Minnerikets sommerskoleutfordring. Det var ganske artig, og jeg har forhåpning om å kunne hente påfyll på hobbyrommet om ikke så lenge.

Fint vær og ny høstmote på plass i butikkene er også ganske oppmuntrende og engasjerende. Jeg har vært litt på bytur med gode venninner, shoppet litt, skravlet og kost meg på kafe. Veldig hyggelig! Takk og lov for gode venner, familie, kolleger og kjente i fjern og nær – jeg er virkelig velsignet med mange fantastisk flotte mennesker i min omkrets!! Takk snille søte mennesker som er der for oss nå når ting er litt vanskelig!! DERE ER UVURDERLIGE OG FANTASTISKE!!!

Ønsker dere som er innom en flott ukeslutt og helg!!

2 comments:

Bibbi said...

Flott kort, Bente!!

Mange klemmer og gode tanker til deg og dine i denne vanskelige tida.....

☼ Carolina ☼ said...

súper lindo!
te felicito!!
un abrazo desde Chile
Carolina
ya soy tu seguidora!!