Saturday, August 01, 2009

Herlig!!

Det er så deilig når livet føles som å gå rett vei, og det gjør det om dagen hos meg, selv om jeg er ganske så sliten. Roger blei flyttet til sengepost på hjemmesykeshuset i går, og det er nok en milepæl nådd. Herlig å ha han så nær at man kan stikke innom flere ganger om dagen, og ikke minst godt å kunne senke skulderne ennå ett hakk.

Eller kan jeg jo ikke akkurat si at livet er veldig spennende eller kreativt om dagen. I sommer har jeg laget 2 små ting, og kortet under er det ene. Ikke noe stort kunstverk, men jeg klarte jo å lage det i tide for ventekonkurransen for Kort o'mania som starter mandag. Jeg tror jeg må prøve å henge på den, for da får jeg litt puff til å prøve være kreativ. Den kreative kilden har vært rimelig tørr i sommer....tror det kommer av mangel på overskudd og at andre ting har overskygget det behovet jeg vanligvis har for å være kreativ. Håper at jeg kan kose meg litt på hobbyrommet fremover, så da må jeg prøve å få igang lysten og evnen igjen:o)


Dette veggbilde lagde jeg før sommeren, men jeg har vist ikke vist det frem. Det er guttungen på stranden i Danmark, og jeg liker så godt fargene.

I dag er det lørdag, og jeg ønsker alle som svinger innom en fabelaktig dag og flott helg. Selv skal jeg se om jeg kan få lov til å ta kjæresten min med ut i solen i rullestol. Tenker at det kunne være ganske ok etter 8 uker inne;o)4 comments:

Gro said...

Jeg har ikke vært innom her før, men ble litt nysgjerrig etter å ha sett i tråden din på RS-forumet. Nå har jeg lest hele historien om kjæresten din, og det var jo veldig oppløftende å lese det siste innlegget ditt! Håper virkelig det går bra for dere, og du har helt rett i det du skrev lenger ned, det er viktig å fortelle dine kjære at man er glad i dem, man vet aldri hva som kan skje!
Det var forresten et nydelig kort og et flott bilde du har laget, godt at du har litt som kan hjelpe deg til å tenke på litt annet enn sykdom innimellom. Det trenger du, det er viktig å kunne koble litt over på andre ting!
Lykke til videre, med kjæresten din og deg selv!
Klem fra meg!

Runa said...

Dette var hyggelig lesing Bente
:-)!! SÅ bra at ting har gått rette veien..det var neimen ingen selvfølge her..
JEG er SÅ GLAD for DERE!!!!
Klem herfra!

Marianne/skorpionen said...

Så godt for dere at han har blitt flyttet hjem til hjemsykehuset. Er så godt å lese at ting går den rette veien.
Skjønner godt at kortlaging og kreativitet ikke har vært første prioritet denne sommeren.
Men du viser jo her at du ikke har glemt det i alle fall. Nydelig kort og nydelig veggbilde.

Lykke til i K-O-M forresten :)


Klem
Marianne

Anonymous said...

Jeg føler virkelig med deg, Bente!!!! Huff for en tid dere har hatt!!! Så flott at alt ser ut til å gå bedre nå! Ønsker dere lykke til og krysser fingre og tær for at han snart kommer hjem!

Klem fra
Ann Kristin (Bambi)