Monday, August 10, 2009

Rehab... going to rehab!

Ja ikke jeg altså, men kjæresten min...På fredag blei han skrevet ut fra sykehuset og kom hjem på perm i helgen. Det var kjempekoselig å få han hjem, og en test på hvor enkelt det er å fungere i huset vårt med krykker og rullator. Det gikk kjempefint, og egentlig klarer han å gå fint uten hjelpemidler, hvertfall korte avstander som inne.

I dag har jeg kjørt han til Rehabilitering og opptrening på et senter her i byen. Det er usikkert hvor lenge han skal være ennå, men det går veldig fort og fint med treningen. Det er egentlig store fremskritt fra dag til dag, og alt tyder på at han blir helt frisk og fin igjen. Takk og lov:o)

Det er igrunn rart å tenke på alt som har hendt i sommer.... merkelig at vi har stått oppreis igrunn! Kjenner at jeg er skikkelig sliten...har vært det siste par ukene, men merker også at det kanskje er litt i bedring... må vel begynne å jobbe ordentlig igjen snart! Tror jeg må ta det litt pø om pø...er redd for å gå på en smell, men har også lyst til at hverdagen skal komme tilbake - og jobben er jo viktig del av det. Rart....hverdagene som en bare tenker på som vanlige, og som kommer og går hele tiden...hvor mye man faktisk kan savne det når livet er i unntakstilstand....men snart, snart er det hverdag igjen :o)
Knipsa noen bilder av Cactuz i går - han er jo såååå pen denne gutten til mor! Ikke sant?

3 comments:

Ann-Katrin said...

Så skjønn katt og flotte bilder! Godt å høre at det går bedre og fremover med kjærsten din. Har tenkt på deg og krysset fingrene for at det skulle ende bra. Godt at du oppdaterer oss ;o)
Ta deg ellers god tid og tenk på deg selv.

Tonje said...

Kjære vakre vene søte deg, jeg ante ikke noe om hva dere har vært igjennom før jeg fikk vite det på Minnehjørnet i går. Det er ufattelig at det har gått som det har gått, det var tydelig meningen at du og Roger skulle ha mange, mange gode år sammen fremover. Jeg beundrer både din og din manns pågangsmot i denne vanskelige tiden, det kan ikke ha vært lett for noen av dere.

Jeg sender en haug med gode vibber, tanker og helende strømmer til mannen din og deg. Vær obs på at reaksjoner kan komme lenge, lenge etter på. Man er så sterk, så sterk når det står på. Vi kvinner er flinke til det, og så kommer reaksjonen når alt begynner å bli normalt igjen.

God bedring til Roger og stor klem til deg fra meg.
Og ja; Cactuz er utrolig vakker!

pia iris said...

en nydelig katt du har.
likte veldig godt det veggbilde av sønnen din i danmark, enig med deg i fargene der ja, nydelige.
ellers så leser jeg med blank øyne om hvordan deres sommer har vært, håper at rehabiliteringen går bra og at dere får nyte høsten sammen og at mannen er frisk igjen da.