Tuesday, October 02, 2007

SÅ KLART!

Jeg skal ha kurs i clearalbum på Martines i november, og har startet å jobbe litt med kurseksempler. Digger klare ting, og gleder meg vilt til jeg klarer å få tak i et ordentlig klart album...venter og venter!!! Det gjør vist butikkene også, for de har ikke kommet til Norge ennå. Uansett...klarte ikke vente jeg, så jeg måtte lage mitt eget album. Limte sammen overheadark og jobbet ivei. Blei et lite album om fotball, og så måtte jeg lage en Hambly-LO etterpå.

Her er de:
Ellers går det endelig unna i huset, snekker, rørlegger og elektrikker er snart ferdig med bad, og da kan flismannen få gjøre sitt. Vi har beslutta at vi flytter helga 12-14 okt uansett om ting er ferdig...vi har jo do mm i kjelleren, så vi klarer oss. Den 17 okt reiser jeg til New Zealand...får ikke akkurat bodd meg til i huset da...men men...timingen blei ikke helt bra denne gangen, men det får gå!

3 comments:

Anonymous said...

*dån* for et stilig album, Bente!!! Kanskje jeg bør slenge meg på det kurstet!!?

Klem

Marit said...

Det ble kjempetøft. Jeg laminerte litt før jeg dra fra jobben før høstferien jeg også, men har ikke kommet så langt at jeg har fått gjort noe med det ennå :) jeg fikk litt inspirasjon til å komme i gang her :)

Stine said...

Dette var skikkelig stilig!!
Skulle gjerne gått på kurs med deg jeg også, men er litt for lange avstander i dette landet dessverre.. :)