Monday, April 09, 2007

Påsken over for denne gang

...ja ja.... kunne nok godt tenkt meg noen dager til fri, men sånn er det jo alltid. Er jo greit å komme tilbake til hverdagen også:o)

Påsken har inneholdt litt kreative krumspring. Har laget noen kort, scrappet litt og i dag laget et par smykker. Skal legge ut litt bilder en dag;o) Her er et kort så lenge.Onsdagen var vi på kjøretur til kysten....nærmere bestemt til mine barndoms trakter. Vi lå på camping på Donavall i mange mange år når jeg var liten. det var lenge siden jeg hadde vært der...veldig hyggelig. Vi fisket, gikk tur og grillet (pølser for det blei ikke store fangsten *fnis*)

På torsdag gikk turen til hytta på Ble. der var det fult påskeinnrykk og 13 stykker. Koselig, sosialt, morro og trivsel i hver krok:o) Takk for en fin tur alle sammen som var der og til besøkende også ;o)

3 comments:

Mona's scrapperier said...

Så flott krot du har laget!
Skikkelgi stilig med hvitt på fargerik bakgrunn.. jeg er ikke i stand til å se hvordan du har fått til å lage det en gang...

Kjersti said...

deilig med fri ja! Jeg gruer meg litt til jobbing igjen - ikke fordi det er så ille - det er det slett ikke, men mer fordi det er sånn en bøyg å begynne stresset igjen med barn i barnehage og alt som følger med... jaja hverdagen er vel kanskje ikke så verst den heller.

Marit said...

Jeg også lurer litt på hva dere bruker for å få det helt kritthvite mot det blå den skarpe bakgrunnen. fortell-fortell. Jeg har sett flere kort med dette nå og har lyst til å prøve selv :)

det var hardt å komme i gang med jobb i dag ja...og enda har jeg mer jobb å gjøre i kveld. Sukk. kanskje en dose med frisk luft først gjør susen.