Thursday, April 19, 2007

Fredag!!!


Hurra!!! ....det er altså helt snålt men når jeg våkner på fredager så er jeg alltid skikkelig glad. Fredag er som jeg har sagt mange ganger her i bloggen min favorittdag! til og med jobben går glatt og enkelt på fredager:o) Et hvert problem eller utfordringer finner sin løsning, går noe skitt så fikser jeg det også til og med. Fredag er altså en dag der jeg kan ta meg av sånne ting som har hopet seg opp gjennom uken, som jeg har slitt med eller som ikke har blitt rukket å gjøre noe med. Fredag er topp! ...og så når jobben er ferdig, hjem hjem hjem!! Fredag er kosedag! Uten tvil!

Jeg har scrappet litt de siste dagene, dvs både laget noen kort og litt sider. Mest til Ett Trykk, og noe som skal til Minnehjørnet som bidrag til Kreativ liga. Derfor kan jeg ikke vise dere de her;o)

Men dere kan få se på noen gamle bidrag til Kreativ liga:Må bare si noe om dette nederste bilde....det er fra min tur til Canada i aug/sept, og er da altså meg på Utfor mountain bike på toppen av bakkene i Whistler mountain. ....iiiiiiihh for et adrenalinkick! tenk at jeg turte sette ut en utforløype på sykke... hvem skulle trodd det:o)
Ha en fortreffelig helg folkens!

2 comments:

Linn said...

Å, så flotte layouter! Og den med sykkelen var grisetøff!! Hadde aldri tort å gjøre det, tror jeg...

Jeg er HELT enig med deg når det gjelder fredager!

GOD HELG!

Anonymous said...

God helg til deg og :-)