Sunday, April 19, 2009

KOKOS treff og vår!

For et herlig vær vi har hatt i dag! Vi har vært ute hele dagen, raket og kosta, hengt klær til tørk ute, sittet i solen...mmm herlig! I går og fredag var jeg på KOKOS treff på Mormors have. Det var supert. Takk til Linda Salte for et supert kurs, det var inspirerende.

Her er mors lille Sibirgutt i hagen i dag. Sjekk han er våken...det jaktes voldsomt om dagen og vi støvsuger fuglefjær inne i eninga... ikke alltid katteluke er en velsignelse!Her er en LO jeg lagde på treff. Det var en scraplift konkurranse, og dsv vet jeg ikke hvem som har laget orginalen, men den er utrolig lekker. Her er min tolkning! Det blei ...ja MYE av alt:o)
På bølgepappbakgrunn har jeg malt eller grisa med Gesso (akrylmaling) og spraya med glimmermist i fargene Walnut gold og Cofee shop. Så er pappen montert til et hvitt ark kantet med blonde. Så er det igrunn stæsjet på. Mye prima blomster og sommerfugl. Roser fra Ebay, glansbilder og gamle MM bronsebrads. De store glitterbradsene er fra kort og godt. På bakgrunnsarket har jeg sydd drodler med hvit bomullstråd. Artig:o)
bildet er av Janne og Jenny når hun var nesten ny. Tekst er printet og overskriften er sonja fra QK alfabet. Artig å dra frem QK igjen...jeg er tilbake der jeg, etter måneder (år muligens) med klistremerker og thickers.


Ønsker alle som svinger innom en flott uke. Nyt vårværet!

4 comments:

Anne Marit said...

Dette var en utrolig nydelig LO. Vakkert bilde og masse flotte detaljer.
Ha en fortsatt finfin dag...

Salte said...

Fantastisk vakker layout, Bente. Den fikk min stemme! Takk for hyggelige ord om kurset. Det betyr mye for meg. Ps. det er Ane (Aniella) som har orginalen :)

Sylvi said...

Nydelig lo, Bente!! Korta dine nedover her - i innleggene dine - er fantastiske! Klem

PS! Tuva takker for den fine kjolen! Den er allerede i bruk! :-)

Trine said...

WOW, Bente!!! Denne LOen er bare helt FANTASTISK NYYYYYDELIG!!!!