Thursday, March 19, 2009

Kort o'mania igjen

Da var ny finale avstemming over, og denne uken ble det 2.plass. Tusen takk for stemmene!!

Oppgaven var å lage et grønt kort. Her er mitt:
Jeg har brukt nye og gamle Tim Holtz stempel. Det er collage stempling på bakgrunn, hovedmotivet er laget med grønn staz-on på glossy og så fargelagt med svamp i kantene for å tone ned det hvite - her brukte jeg grønne farger av Fluid chalks puter. Det er de jeg har brukt ellers også. Så er det spellbinders og cuttlebug embossing folder da. både rosene og hovedmotiv har jeg sprutet litt glimmer mist på, så det er bling her selv om det ikke helt viser på bildet. Jeg hadde ikke grønn blonde, så den sprayet jeg også med glimmer mist for å farge den. Brukte Olive vine fargen. Den er så fin synes jeg. så er det Doily punsjen min, og da er vi vel i havn med hva jeg har brukt.
Jeg har vært så heldig å få en supernydelig award fra Madame!!! Bloggen hennes kan dere besøke her: http://madamsscrappeliv.blogspot.com/


Har ikke tid til å bestemme meg for mine topp 10 nå, men lar den ligge her, så skal jeg nok sende den videre snart! Tusen takk for awarden, det er kjempekoselig å få!
Ønsker alle som suser innom en flott helg! selv skal jeg ha kurs på Minnehjørnet på lørdag, og det blir sikkert superkoselig og inspirerende som det bruker å være;o)

4 comments:

Bentelen said...

Et nydelig kort! Har ikke besøkt bloggen din før, men kommer tilbake. Liker stilen du har på korta dine:-)
ein hilsen ifra Bente

Berit said...

ÅÅ det var du det ja!
Dette kortet er bare helt nydelig!
Grønt er skjønt!

Go' helg!

Linda S. L said...

utrolig nydelig kort du har laget! elsket detaljene!
:)

HegeT said...

Åhhh, dette var jo bare såååå utrolig lekkert!!!!!
Nyyyydelige farger, og masse herlig pynt. Skikkelig Bente-kort!!!

Håper du har tid til å nyte at våren snart er i annmars..

klem
HegeT