Sunday, February 22, 2009

Snøballsamleren og bilde

Dette har vært en helg med mye snø! I går måkte vi taket på hytta sammen med Mamma, Pappa og Per Reidar. Koselig!

Gutta har måkt hustaket i dag mens jeg har vasket huset - skikkelig effektive og flinke er vi:o) Alle mann!!

Katta sliter nok mest med snøen om dagen....har har nesten konkurranse med seg selv hver gang han går ut om hvor mye snø han kan klare å samle i snøballer på magen. Stakkars! Han får masse snø klistra i pelsen og store klomper som ikke er lette å bli kvitt.... han må inn å tine stakkers. Vi hjelper han litt da.... her ser dere Roger plukke og tine klumper. Den lille pusegutten vår finner seg i behandling og skjønner at det er til hans beste da! ...og når pelsen er tørr igjen....ja da går han ut å samler nye snøballer!

Ellers blobler kreativiteten litt om dagen, her masse oppi hodet som bør komme ut, og bruker ledige stunder på hobbyrommet. Her er et bilde jeg har laget med lekre roser og en ramme fra Ikea. Den sorte rosen er sprayet med glimmermist, og det er bakgrunn inni ramma også. Bakgrunn er laget på elektronisk kuttemaskin, kjøpte noen og fant de plutselig her om dagen...alt man har *dån*. Det er lettest å bruke ting man ser....men å se alt... ja det er ikke lett. Jeg tenker fælt på hvordan jeg skal sette opp ting når jeg flytter inn på scrapperommet om noen dager... gleder meg!Uansett....da er denne helgen over.... happy snø folkens!!!

4 comments:

Marte said...

Så utolig mye snøballer! Stakkars pusegutten! Men han får god behandling da ;)
Og du er alltid like kreativ og flink - skjønner fortsatt ikke hvor du tar alt fra :)
Ha en fortsatt fin søndag!

Runa said...

Er det mulig :-)!? Så masse snø i pelsen :-)!Det er jo nesten en snøsuger...!Ha ei fin uke!

Janne said...

Stakkars pusen, godt han finner seg å bli renska da ☺

oheidia said...

Så nydelig pusegutt og de snøklumpene i pelsen var både mange og massive! Ser ut som om han koser seg med stellet - vår pusegutt kommer alltid opp i senga til meg om natta hvis han har vært ute og er våt i pelsen. Da skal han nemmelig tørkes og han har lang pels han også! Det er veldig kos med slike pusegutter og jeg tror nok det blir bedre å være pus når snøen smelter der ute!

Nydelig ramme med blomster inni - veldig kreativt og flott! Jeg har meldt meg på kurs hos deg den 10. mars og det gleder jeg meg veldig til :=)