Thursday, February 26, 2009

Kort o'mania

Nå er vårens kortkonkurranse igang å scrapping,no - Kort o'mania. Første runde var et vårkort etter en skisse. Her er min løsning. Blei ikke finaleplass på meg, men det er neimen ikke rart for det var sååå mange fine bidrag:o)Jeg har boltra meg med norske ark, stempel fra Oxford Impressions og blonder.
Ellers hadde jeg kurs på minnehjørnet i går - koselig som alltid! ...og i dag bobler jeg som vanlig av kreativitet...det er alltid sånn etter kurs. Men, fokus i dag er å flytte inn i det nye hobbyrommet mitt....hurra!!!

5 comments:

aase said...

Det er et utrolig nydelig kort du har laget altså!! Blonden under gjorde seg utrolig godt!!

Unknown said...

uff... veit godt kordan det er å ha ein snøball sammler, men problemet er ta ho ikkje skjønna at det er til hennes eget beste:( jaja... Kjempe flotte kort og Lo`er du lager.

Ha ein fortsatt fin kveld.
Solbjørg

Lula said...

Hei!

Jeg var innom Minnehjørenet idag og så et av de lekreste albumene ever! Det var visst laget av deg (jeg spurte). Jeg kikket lenge og evl på det og snappet om mange tips;) Jeg måtte bare skrive til deg og spørre om jeg får "stjele" ideen og la meg inspirere til å lage et feriealbum jeg lenge har utsatt... DJeg har kikket i bloggen din etter det, men tror ikke det er lagt ut her, for jeg fant det ikke. Men jeg fant bøtter og spann av inspirasjon:))

Ha en flott helg!

silla said...

Et eget hobbyrom er helt fantastisk ! Jeg gleder meg til å få kontor snart. Blir nok hobbysysler også der...

Salte said...

Denne kortet ditt er fantastisk. Jeg satt og så lenge på det!! Du skulle vært i finalen med dette!