Wednesday, November 12, 2008

Dagene flyr...

Synes dagene og ukene flyr om dagen jeg, det er neimen ikke så lenge til jul. Det er både travelt på jobb og i heimen, men masse koselig og morsomt, så jeg klager ikke altså! På tirsdag hadde jeg julekort kurs for 10 damer på Minnehjørnet, og kom reint i julestemning selv. Antar at julestemningen bygger på seg på KOKOS treff i helga. Det kommer så mange, og det er så koselig! Vi kommer sikkert til å hygge oss enormt, ingen tvil om det. Blir litt julestemning der også med juleverksted og gløgg. Gleder meg! Men før det er det et par arbeidsdager å komme seg gjennom.

Jeg bobler av kreativitet om dagen, men har ikke så mye tid å leke på. Det blir derfor godt å få et par dager på treff nå for å få ut litt skaperkraft:o)

Her er et lag på lag kort. Motivet er bilde fra Lisas Altered Art, kjøpt på ebay. Fantastisk flott motiv, og super kvalitet. Anbefales!!
Ellers er det val alt jeg liker best her tror jeg...bling, lag på lag, masse papir, distressing og vintag....jepp det er her jeg er om dagen stilmessig:o)
Riktig god slutt på uka til alle som sneier innom! Jeg er så glad dere tok turen innom min blogg:o)

3 comments:

Anonymous said...

God helg til deg å!
Stor klem:)

MN said...

Så flott kort! Veldig mange fine detaljer. Hadde egentlig veldig lyst til å være med på julekort-kurset ditt, men tiden strekker dessverre ikke alltid til.
Klem fra Monika

Runa said...

Du kunne jammen smitte meg med litt kreativitet...jeg bor jo ikke så langt unna!
MEN jeg har et sterkt imunforsvar..desverre!
Du er jammen meg flink!Ha en fin uke ;-)!