Sunday, August 10, 2008

sommerskole og en pus for mye....

Det er jo slik at i sommertider skjer saker og ting. Vi var jo på ferie og kom hjem på søndag, og mandag var en kamerat av mannen min her og med han kom en katt....en liten halvstor kattunge som fulgte etter han til oss. Katteelsker som vi er klarte vi jo ikke la vær å prate med den litt, den var sulten som en hest og forfulgte vår pus til matskåla...så da var jo kattungen klar til å slå seg ned her hos oss den! Både mat og lekekamerat, kan det bli bedre? Cactuz synes nok den var både morsom, slitsom og litt vel innpåsliten, men tollererte at den var der. Det er pusegutten sin som liker best å lukte på blomstene det;o) Uansett, en katt for mye kan man jo ikke ha, så etter en annonse i avisa på torsdag løste det seg heldigvis. Menneskene som eide pusen ringte og var så glad for at den var funnet, og reiste å henten den med en gang. Toppers med happy ending. Cactuz regjerer igjen alene i hjemmets lune rede (takk og lov tror jeg han synes) og eierne var glade, og jeg og!!

Ellers er jo været så som så, så jeg har scrappet ørlitt. Her er et par oppgaver til sommerskolen på Minneriket! Morro med scrapping igjen.

Konfirmantbilde av KM med bling i massevis!
Så en ferieLO, oppgaven var å bruke kart og pil, og dette er sommerens fjellbilder;o)

1 comment:

Janne said...

Flotte loer begge 2, digga bruken av kartarket for det er jo ikke så lett å bruke akkurat. Flott lo av KM også. Så bra at eierne meldte seg, kjenner jo deg og det hadde nok ikke vært så lett å avvist en ny liten pusevenn :-)