Sunday, August 17, 2008

Siste dag før jobb og noen kort

*scroll down for english

Ja da er det siste dagen før jobb igjen. Jeg har hatt så lang ferie som jeg aldri før har hatt...5 uker....jammen er det lenge:o) Blir helt ok å begynne å jobbe igjen, selv om tempo må opp og alvoret kommer. Jeg trives så godt i jobben min også, så det er veldig morro å tilbake. Gleder meg faktisk litt! Selv om liv i sus og dus er deilig det også!

Har lekt meg litt på hobbyrommet i dag også. Først et gult kort til sommerskolen på Minneriket. bildet er laget av Rachelle Anne Miller!


Så et kort med fortsatt bilde av Rachell Anne, og stempel fra Norsk Stempelblad. Dette kortet er til en utfordring på bloggen Sukkersøtt, en kort utfordringsblogg. Digger den!

Takk for bloggbesøk, og legg gjerne igjen noen ord om du føler for det:o)I made a few cards today for various challenges. It's last day of my holiday, tomorrow is work again. But that's totally ok, nice with days off, but love my job too!! Thanks for stopping by my blog, please leave some words if you feel like it:o)

7 comments:

Rasofiel said...

Hei :D For et superkoselig, fargesprekt og knallflott kort du har laget til Sukkersøtt utfordringen <3 <3 <3 Du er bare helt rå på farger og kant-distressing du. aaaah jeg er misunnelig :D <3 <3 <3 Håper du er med flere ganger, jeg elsker kortene dine og alt du lager. Har lagt deg til Blogg listen min og håper jeg får lov til det. Takk for great inspiration :) Scrappeklemmm VyanMica

Maya said...

Herlig fargerikt kort!
Nydelige farger,detaljer og motivet er lekkert malt!
Knall stilig løsning på skissen :)

Takk for att du er med,
klemmer fra Maya

Hanne said...

Jøss, så stilig kort du deltar med! Disse fargene var jo helt fantastiske, og hvilken fargelegging!!! Utrolig flott kort!

Ha en fin og kreativ uke!
Klem fra Hanne:)

Åshild said...

Så stas at du har laget Sukker-kort, vennen :) Og i ekte Bente-stil! Me like! Håper du får en god førstedagetterferien-dag *knis*

God klem!

Runa said...

Hvor kommer kreativiteten fra....?
Husker veldig godt det scrappe kurset på Lampeland..hvor du produserte i rasende fart...mens noen andre ikke kom av flekken!
Vi er der ennå!;-)
God jobb!

Kristine said...

Et kjempeflott kort! Og du har jo fargelagt motivet helt nyyydelig!
Takk for at du deltar;)
Klem fra Kristine

Gunhild said...

Ååå så lekre kort! Liker så godt stilen din :)

Ha en fortsatt god helg!
Klem fra Gunhild