Sunday, April 20, 2008

Vidunderlig helg, bilderas og konfirmasjonsinbydelser

(Scroll down for english)

For en helg det har vært!!! Vi har grilla både i pappas bursdag fredag og hjemme på lørdag. På lørdag kunne vi til og med sitte ute å spise. Jeg elsker å spise ute, elsker å grille og elsker generelt å være ute når det blir varmt i været. Toppers vårhelg!!!

lørdag la jeg siste hånd på verket på konfirmasjonsinnbydelsene, så nå skal de avgårde i posten...


Jeg har holdt en ATC swapp på Minneriket, og her er min haug med lekre kunstverk. Tema var clear-elementer, og jammen har folk laget mye flott!!


Jeg lekte litt med kamera på lørdag, og litt essens av vår knipset i egen hagen passer fint;o)

Så til noe ganske annet.... Cactuz-veiing.... hi hi... Roger er så opptatt av å følge med på vekta til denne lille Sibirgutten vår, og derfor er det veiing stadig vekk. Cactuz har vokst fra både bollen til høyre og venstre, så nå er det vaskebalja som gjelder. Kan tro det er lett å få han til å sitte stille.... nopp!!!

Her er forresten et stemningsbilde av lillegutt fra lørdag ute....han storkoser seg ute i finværet og er til stor underholdning for oss når han jakter på fluer, sommerfugler, maur, veps (uff) og så videre....hopper og spretter.Og så til slutt et kosebilde av KM og lillegutt. De to vet å kose de altså:o)


På onsdag morgen går turen til Roma for oss!! Det blir deilig med noen dager på ferie, gleder meg masse. Lader kamera og planlegger for fulle mugger her!!!

Ønsker alle en riktig flott uke.

--

We had a wonderful weekend in nice springweather her in Kongsberg, barbequed both friday and saturday. Love it!! I've got some photos from the weekend here together with invitations for my stephsons konfirmasjons-party, tradition in our church. I also partisipated in a swap for ATCs and the ones I got is so lovely as you see. This week we go to Roma on holiday, so I'm planning and sooo looking forward to that. Have a nice week!!

2 comments:

Åshild said...

Hei vennen!
Jeg har ikke lenger tall på hvor mange ganger jeg har tenkt at NÅ må jeg treffe Bente! Steiki, det er jo virkelig evigheter siden... Og jeg hadde håpet å se deg på messa i helga, men jommen ser det ut til at du prioriterer Roma-tur fremfor kø-shopping og skravling i Skedsmohallen... Forstå det den som kan... *knis* Men, vennen, jeg håper du har det bra - og at vi kan få 'nåmåvitreffessnart'-tankene omgjort til realitet snart :)

God klem!

Runa said...

Fy flate så fine innbydelser!!
Det er jo kunstverk!
Håper dere har det fint på tur!