Thursday, April 17, 2008

Smykke seg med våren!!

(for english scroll down)

Åååå det er så deilig at det føles som om det er litt vår endelig. Været er strålende (gleder meg til å komme hjem fra jobb i dag og sitte ute i solen på verandaen), helgen er nær!!, Pappa'n min har bursdag (grattis fatter'n!), kjæresten min er god, Knut Marius er hos oss denne uka, Cactuz har ikke sittet fast i tree på to dager (han har blitt reddet ned to ganger denne uka av snille far og KM) ...og ja livet er herlig!!

Her er noen smykker jeg har laget sånn for å vise frem noe:

Stein av Carnelian, Sort onyx og aventurin. Sølvlås fra Shianna
Så et smykke i gull og stein. jeg har ikke laget så mye i Gull før, men jammen synes jeg det blir fint...men kan jo ikke ha liggende allverden med Gull hjemme da...så da blir det mest på bestilling jeg kan lage sånne. Låsen her også er fra Shianna, synes de låsene er så flotte, og jammen er det flott å kunne handle sånne fra en Fair Trade landsby i Thailand:o)
Ønsker alle som svinger inneom en flott helg!
--
To my english speaking friends!! Spring is finaly here, and I love it...all is well and fab I would say. Here is som jewelry I have made. Real stones, silver and gold. Wish you a lovely weekend! Take care!

4 comments:

Anonymous said...

Innnom og legger igjen en god helg hilsen:) Bare noen få timer nå så er det helga!!
Klem, Eli

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Home Broker, I hope you enjoy. The address is http://home-broker-brasil.blogspot.com. A hug.

Runa said...

God helg til deg og !
Klem