Sunday, December 23, 2007

Julestemning og Cactuz

Nå begynner ting å bli klart til jul her. Morro å pynte i nytt hus, finne fine steder til julepynten og i går kom treet inn. Vi har pyntet det også, her er et stemningsbilde:o)


Cactuz stortrives hos oss, og vi stortrives med han. Skikkelig sosial og koselig pus, som har noen skikkelige raptusser...hi hi...skikkelig herjing. Det er full fart og så null fart!! Helt av og på med tempo. Han er snill, men ramper litt da. Tror det blir en stor utfordring å holde han unna juletreet...men men, vi har pynta med mye uknuselig pynt sånn tilfelle rottefelle...

Her er den lille gutten i et rolig øyeblikk! er han ikke pen?
Leke med Roger!! Morro!!!
Kattepose.... gaver og mat har kommet inn i huset og da har posene vært yndet lekeplass....vi har måttet vokte oss nøye for å få de vekk fra kattehøyde. Farlig med poser uvoktet, men litt morro når noen kan passe på og leke med da;o)
Ellers er et teppe vi har hengende på sofaen yndet lekeplass...det er klatrested nr en...men han sikler fælt på gardinene om dagen.... det er jo morsomme julestjerner og pynt som gynger i vinduet... men enn så lenge har han holdt seg nede.
Vil nytte sjansen til å ønske alle sammen som er innom en riktig god jul!!! Ha en fantastisk feiring! det skal vi:o)

2 comments:

HegeT said...

For en skjønn lite pus......
Skjønner at dere er litt betatt av han.

Håper dere har hatt en koselig julefeiring, og ønsker dere et godt nytt år med masse tid til koselige ting, og lit hobbylering....

Juleklem fra
HegeT

Anita Hagen said...

Naaaaaaaaaah, så utrolig nydelig Cactuz er. Godt å endelig ha han i hus tenker jeg. Det er jo ekstra stas med disse små og energiske kattepusene (går jo ikke an å bli sint på dem når dem gjør hyss heller *knis*).

Kos deg videre med pusen og retsten av familien.

Juleklem fra Anita