Monday, March 19, 2007

Ikke så galt at det ikke er godt for noe...

..ja ja...så var det på'n igjen med sykdom... Synes det har gått litt i ett i vinter, og det er bare 3 uker siden sist runde med forkjølelse og annet snacks. Nå er jeg nede for telling igjen med øyekatar, tett nese og halsbetennelse...mmmm!!! Men men, pencilinen sparker vel vekk ugget snart, og enn så lenge så tester jeg sofaen hos Roger som sykeseng. Har nå flytta klærne mine og badtingene, og kjøleskap og fryser, så nå bor jeg nok her mer eller mindre offisielt:o)

I huset mitt fikser vi siste tingene som hang igjen av oppussing, sånn at det snart går an å få takst og megler på besøk. Blir spennende å se hva det kan gå for! Møbler og sånn skal være der til visning, og så flyttes de til mamma og pappa til vi finner oss et hus å bo i. Må bare ta med noen sånn kjekt å ha småting, og litt som gjør Rogers leilighet litt min også.

Nå når jeg er syk så skal jeg nok få puslet litt mellom hosekulene...planen er å lage dørskilt til oss. Har store ambisjoner om å scrappe skilt på lerret... tror det kan bli skikkelig kul! gleder meg allerede til å gå igang, men først må jeg hvile litt...det kjenner jeg tydelig.

Ha en fin dag alle som fyker innom her!!! Glad i dere:o)

3 comments:

Sylvi said...

Æsj! - syk nå igjen?? :o( Bli fort frisk, vennen! Klem

Anonymous said...

Så kjedelig å bli syk igjen, håper du kommer deg fort igjen for dette har du vel ikke tid til :-) Masse god bedring :-)

Marit said...

Så tungt å gå rundtå være syk. ønsker deg god bedring og sender over te med honning og appelsiner jeg.