Thursday, December 07, 2006

Som tiden går!

Ikke annet å si enn at ....som tiden går..... eller den løper synes jeg... fort!!! Ikke det altså, koselig at jul nærmer seg og sånn, men det var liksom litt saker jeg skulle ha rukket før jul, og nå vet jeg jammen ikke om det er teknisk mulig jeg. Å rekke alt jeg hadde planer om altså! Det er travelt på jobb og travelt ellers også. Dagene flyr som en vind! Men jeg koser meg altså! Mye:o)

I går hadde jeg noen damer på besøk og vi lagde minialbum. Riktig hyggelig kveld og jammen blir det mange fine album også. Kanskje noen blir julegaver?

Det må jeg også gjøre litt mer enn å tenke på...julegaver! Blir ikke så mye hjemmelaget i år, mest kjøpegaver tror jeg. Noen få er i boks og jeg har en plan som jeg tror er rimelig gjennomførbar for de andre;o) Får nok sette av et par dager til å uka så det går an å komme i havn. Bake litt må jeg også - Goro er kjøpt, og fattimann får jeg fra mamma. Så da er det Marposteier og Sarah Berhard som MÅ bakes for at det skal bli jul...rart med tradisjoner...er liksom noen ting jeg bare MÅ ha!

Legger ved noen bilder fra den vakre lyssatte fossen i Kongsberg her - nydelige bilder som jeg har hentet på Laagendalsposten sin side. Må få tatt meg en tur med kamera selv også...for jammen er byen vår blitt flott nå etter oppussingen:o) Riktig god adventshelg til alle som svinger innom! KOS DERE!!!

1 comment:

Anonymous said...

Gleder meg til du har bakt julekakene dine jeg, det er liksom litt tradisjon for meg og for jeg kjenner ingen andre som lager sånne "rødme"