Friday, November 17, 2006En uke med smil om munnen!!

Ja det er faktisk det det har vært, en uke med smil om munnen!! Det er så deilig å ha fått pusen hjem igjen, jeg var på en svært bra konferanse i starten på uken, jeg har fått gjort unna masse jobb på kontordagene mine, er lykkelig med kjæresten min og jammen er det ikke KOKOS treff nå i helgen.... kan man annet enn å ha smil om munnen???!!!

I går lagde jeg kurskortene mine til kurset jeg skal ha på søndag på treffet. Julekort med fluid chalks bakgrunn på det ene, og vintage stil på det andre. Riktig morro! fikk reint ut julestemning der jeg satt å koste meg med kortlagingen. Må også fortelle at jeg lagde kort med stempel fra www.stempelglede.no - vakre juleengler og fra www.stempelblad.no en jomfru Maria med barnet, og de stemplene er så flotte!!! Hurra for alle flinke stempelprodusenter!!!

Jeg skal dele korta med dere over helgen. Har masse LOer liggende også som jeg ikke har vist dere. Er litt tungvindt å ikke ha nett hjemme, så da blir det så som så med å få lagt ut ting.

Ellers må jeg fortelle at jeg perler i vei om dagen...jobber med julekolleksjon..he he...dvs potensielle julegavesmykketing til den lille butikken min;o) Så der kommer det også litt bilder og sånn etter hvert.

Ha en riktig hyggelig helg kjære venner som besøker bloggen min!

2 comments:

Åshild said...

Så supergodt å lese at du har det så bra, vennen! Nyt det! Skulle så gjerne vært med på treffet i helga, men får mure meg inne med bøkene mine... hmfr...

God klem!

Sylvi said...

HIPP HURRA og GRATULERER med dagen 21 november!

Klemmer!