Monday, February 27, 2012

Lyst å lære å lage lerret i mixed media stil?

Jeg skal ha et par kurs i vår i å lage mixed media lerret. Lyst til å prøve? Hiv deg med på kurs da vel! Kontakt butikkene for påmelding og mer info:)

Lørdag 3.3 på Minne-Hjørnet på Ski, kl 11-15

Torsdag 22.3 på Kongsberg Papir Engros kl 17.30-21.30

Beskrivelse av kurs:
Lerret i collagestil m /Bente Bjerknes På dette kurset skal vi lage et lerret i collagestil i ca 20*20 cm. Vi bygger lag på lag med papir og pynt ved bruk av multimedium, gesso, glimmermist osv til et dekorativt lerretsbilde du kan henge på veggen. Teknikken kan også benyttes på andre prosjekter, så her kan du lære noe nytt til bruk i generell scrapping og kortlaging også.

Du må ta med deg et bilde i sepia eller sv/hv (evt moderate farer) til bruk på lerretet. Gjerne en person eller et dyr i helfigur eller delvis figur som kan klippes rundt og fungere som hovedmotiv på lerretet, størrelse 7-9 cm i høyde, og gjerne i sort/hvitt eller duse farger. Bildet MÅ være printet ut hos fotograf. Ta gjerne med noen alternativer å velge i.

Du får lerret og alt du trenger for dekor på kurset. Ta med en myk skisseblyant + en stor pensel og en liten pensel med myk bust, samt tynne gummihansker om du ikke liker å bli grisete på fingrene. Du må ha med forkle eller klær som tåler gris. Velkommen til et kreativt kurs!

Her er noen eksempel på lerret jeg har laget:Klem fra Bente

No comments: