Wednesday, September 22, 2010

høst og hobbyrom

...det er liksom ikke noe å diskutere lenger, det er blitt høst! Det er frem med ullsokker, tykke jakker, vekk med ankelsokker og korte tights. Ja ja...det er sånn at jeg elsker vår og sommer! Virkelig mine favorittårstider, men det har jo sine fordeler når temperaturen synker og hage og uteværing ikke frister. Da kommer hobbyrommet mitt til sin rett nemlig;o)

Jeg krabber ned i min lille hule, som jeg forøvrig deler med to puser, helst en av gangen (sjalu på hverandre må vite) men være der med meg å stjele scrappesaker og kose, ja det vil de! Koselig! jeg skal vel ikke påstå at kreativiteten er helt på sitt ypperste og at jeg produserer kunstverk på kunstverk...det ville være å overdrive. MEN, jeg produserer! Det er ikke værst det heller:o)

Her er ukens KOM kort - høstinspirasjon. sjekk de deilige fargene på BG-arkene fra i fjor. Har jeg nevt at jeg har en sånn helt usannsynlig facinasjon for BG-ark? De er lekre!

Ønsker alle en kjempefin høstdag!

3 comments:

Janne said...

Nydelig kort i vakre farger ♥ Syns forresten jeg ser for meg pusene som koser seg på scrappeplassen ☺ Og hva påkledning angår så går jeg fortsatt barbeint i skoa ☺ Men har bytta til tykkere jakke ☺

HegeT said...

Åhh, så lekkert...!!..
Koselig når en kan kose seg inne når uteværet ikke er så bra....
Her plaskregner det i dag, så jeg har planer om å kose meg under et pledd, med kakao-koppen og nyinnkjøpt Magnolia blad i dag....

torsdagsklem
HegeT

Aquarell said...

Herlig flott kort! :)
Skikkelig fint pyntet, og flotte farger.
Ha en flott helg!