Friday, July 16, 2010

En engleving

...nå har jeg ikke blitt religiøs akkurat altså...selv om overskriften kan tyde på at det er noe litt hellig på gang...hi hi... Siste uken med KOM er over, og jeg er litt treg. Men her er altså siste kortet jeg lagde for denne gang. 12 herlige uker med konkurranse, inspirerende og flott!! Takk til Hanne som arrangerer og til alle som deltok. Gratulerer til Mariannedb med seieren - vel fortjent! Denne gangen ble det en delt 4 plass til meg - artig!! Takk for god stemmehjelp søtinger:o)

Ferietiden er her - det er et liv i sus og dus!!!
Vi koser oss masse! For de av dere som fulgte fjorårets blogging vet dere at sommeren for 1 år siden var ganske så anderledes med dødssyk mann og mye usikkerhet. For å gi dere en liten oppdatering så er alt nå veldig flott. Mannen min er tilbake i 100% jobb som før han ble syk. Trener jevnt og trutt og er nok i bedre form nå enn på lenge før han ble syk. Han har ingen varige men av sykdommen, selv om hjertekapasiteten ikke er helt på topp. Det er ikke mange begrensinger i hverdagen lenger....og det vet vi å glede oss over!!! Takk og lov! ...ja for å runde av der jeg startet...hadde jeg hatt anlegg hadde jeg nok blitt religiøs.
Ønsker alle en strålende sommer!!
Husk å si til de du er glad i at du er det, du vet aldri hva som skjer!!
3 comments:

Åshild said...

Så moro med Sand, Bente! Jeg hadde helt glemt at du har vært Sandsbu tidligere, jeg! Og jeg ante ikke at du bodde i "gata mi" :) Moro!

Håper du har gode sommerdager!

God klem

Janne said...

Nydelig kort med mange lekre detaljer ♥ Masse god tur på ferie og skitt fiske ☺

Eli said...

Glad i deg<3