Monday, April 05, 2010

Mappealbum

Når jeg var på Skitreff blei jeg så kjempeinspirert av et album Gudrun Lonnechen hadde kurs i. Det tok utgangspunkt i en sånn plastmappe med strikk til å lukke med, og så lagde de album inni. Jeg satt ved siden av Mette som var på kurs og kikket litt på hennes kursalbum. Så tenkte jeg at sånn mappe kunne man jo lage av papir...og så tenkt som gjort. Her er mitt mappealbum. Takk for inspirasjon Gudrun!

Jeg brettet til "mappen" av et 30*30 ark, og laget hull som jeg tredde silkebånd gjennom. Det er lukkingen. Pynta med knapper over hullene. Kanten har jeg laget til med en bordpunsj.

Alle ark er fra MMEs nye kolleksjon...superdigge farger! Enda freshere i virkeligheten enn på bildene tatt inne med blits.
Når mappen er åpnet lagde jeg et lite album festet i ryggen på mappen med hyssing. Det fikk også en liten lås i enden på mappen med tråd og knapper. Enkelt og effektivt.

I andre siden av mappen lagde jeg en liten brettet lomme med plass til tags og bilder.


Her ser du en av tagsene som ble en liten lomme jeg sydde rundt og med åpning og lukking.

Her ser du konstruksjonen inni litt bedre. Til venstre brettelommen med tags, og til høyre det lille albummet festet i ryggen på mappen.
Her ser du mapperyggen bak albummet...plass til tekst og bilder.
Nok et bilde som viser selve mappen og elementene inni. Mappen med tags er bundet sammen med bånd.
Og så kommer baksiden av mappen.

Dette var riktig morro! Må få satt inn bilder også!
I dag fant jeg hestehov når vi gikk tur, våren er virkelig i anmars selv om det er masse snø igjen i hagen her... men det tærer det tærer...og hurra for det! jeg er klar for våren jeg! Nå er påskeferien slutt og det er jobb igjen i morgen. Ønsker alle en fin fin apriluke!

2 comments:

mettepip said...

Albumet ditt ble skikkelig flott Bente, og jeg har jo sett det IRL også!
Skikkelig forseggjort med mange detaljer. Stilige ark du har brukt også. Håper du har hatt en fin påske!
klem fra
Mette

Sylvi said...

Kjempe fin og kreativ, Bente! Og WOW!!! - hvor stor Lille Rosin har blitt!!