Monday, February 22, 2010

Skinnsmykker

Det er så artig at det kommer litt nye ting. Her har jeg lekt meg med litt fake lærpynt fra Panduro, kombinert med swarovski mm.

Armbånd som går mange ganger rundt hånda. Stilig og chunky stil.


Vintagesmykker er hot. Her et smykke i oksydert messing. Nøkkelhull og nøkkel er fra Tim Holtz. Vintage rose i akryl...den er bare så sart og lekker. Ferskvannsperler i hvitt.Skinnring med blomst. Sort metalltråd snurret til selve ringen, blomsten er i lakkert skinn, festet med metalltråd. Hvor kult er det?


Koser meg masse med nye saker på hobbyrommet om dagen... juhuuu! godt det er sport og ikke noe annet å se på tv om dagen....gutta ser sport, jeg sporter på hobbyrommet;o) Perfekt!
Ønsker dere nok en fin OL-uke!


2 comments:

Maren said...

Så mye lekkert du lager! Virkelig flotte smykker!

Marte said...

Hei Bente, og tusen takk for koselig kommentar! :) Det var veldig hyggelig å møte deg, og jeg satte stor pris på kurset ditt!
Dagene har ikke helt strukket til for meg i det siste, men jeg lover å sende deg en mail med blonder når jeg får tatt bilde av de!
Så utrolig lekre ting du lager, disse smykkene er inget unntak! Hvor har du fått tak i den rosen, jeg holder på å lete meg ihjel etter sånne... :)
Klem fra Marte