Monday, December 21, 2009

Nytt familiemedlem i dag!

Vi har i dag hentet nok en liten pus til vårt varme hus....hi hi!!!!

Dette er 13 uker gamle Dunihagens Biola - hun er en Main Coon jente. Roger har fått en pus som er sin tror jeg....kjærlighet ved første blikk! Er hun ikke fin?Cactuz, vår alltid så koselige Sibirkatt er vel måtlig begeistret for nykommeren, men furter fint i kjellerstua. Vå håper at det går seg fint til. Cactuz er jo godgutten til mor han!
Med ny pus vil jeg tro at juletre og andre julesaker vil få rabiat behandling i år også...nå når vi endelig hadde fått oppdratt Cactuz til å holde seg unna.... hi hi!8 comments:

Heidi said...

Den var jo bare helt nydelig da... :) smelt!!!
Har selv 3 katter,men det er lenge siden de var så små og nusselige..!!

Ønsker også en riktig god jul!

hilsen fra Heidi

Yvonne said...

Åh, for en skjønn pus! Helt herlig! Har selv en kattunge på 17 uker i hus, og jeg kan aldri forestille meg at treet får stå i fred... Må forresten få skryte litt av kortene dine. Så flotte ting du lager! Her må jeg tilbake og se mer! Ha en flott kveld!

Linda S. L said...

ååå nommen noe så herlig!!
gratulerer med ny liten pus i hus :)
god jul :)

mettepip said...

Åh, gratulerer med nytt nydelig familiemedlem! Blir nok liv i jula hos dere da;) Skal ha hunden til datteren her i jula, og er ganske spent på hvordan det skal gå her også med juletre og pynt;) Han er ikke så gammel ennå, men har et stort markeringsbehov;)
Ønsker deg en riktig god jul Bente!
klem fra Mette

Janne said...

Så nyyydelig frøken ♥ Er den rasen også allergivenlige? Hva kaller dere henne til hverdags, er et Biola?

Surfine said...

Cactuz kaller de for allergifri, mens disse er allergivennlig. dvs sikkert litt mer allergifremmkallende enn tussen vår da, men Roger merker ikke noe nå hvertfall.

Vi har ikke funnet navn ennå, mange forslag men ikke noe vi er helt enig om. Biola er oppdretternavnet. Vi må nok ha et navn med S i vi:)

Runa said...

Smeeeeelt!:-)jeg kan IKKE se sånne...!For jeg skal jo IKKE ha flere katter ;-)!
GODE JULEØNSKER FRA OSS!

Sissel Anita said...

ååå så søt en pusekatt!