Friday, October 09, 2009

Dagene flyr!

Her er forrige to ukers kort til KOM konkurransen på www.scrapping.no

Først et kort med bare paipr, ikke pynt av noe slag annet enn lim og det man kan lage av papir selv. Jeg har punsja blomster og sommerfugler. Sommerfuglen i mønsterarket er dekket med glossy accent.


så var det kort med border, minst to. Her er jeg i min tradisjonelle vintagestil jeg:o)

Nå er det heldigvis helg når denne arbeidsdagen er over. Jeg er sliten. Det er neimen ikke bare bare å jobbe fult når alle energilager er tomme! Men det går fint altså, og jeg ville ikke hatt det anderledes. Det er deilig at livet er på vei tilbake til normalen. Med Roger går alt fint, han trener og står på. Nå skal han til og med litt innom på jobb for han har fått seg aktiv sykemelding. Det blir godt for han, for han kjeder seg jo så hjemme.
Cactuz er det litt værre med om dagen. Han har haltet noen dager og det er blitt bedre, men så værre igjen. Så i dag tidlig var vi hos dyrlegen, og han har nok fått dratt litt i noen leddbånd i ene poten. Kanskje hengt igjen i kloa i noe. Det var hvertfall litt lealaust i ankelleddet hans, så da må han ta det med ro litt. Ikke annet å gjøre enn å prøve å holde han i ro, men jeg orker ikke ha han mjauenes inne, så han må få gå ut. Han er rolig selv også fordi det gjør vondt. Han fikk også noe betennelsesdempende for det. Så da må vi bare se an...det kan vist ta lang tid sånne skader... Stakkars pusen vår!
Ellers skal helgen nytes! Garantert! Stor klem og god helg til alle som er innom!4 comments:

mettepip said...

Flotte K-O-M-bidrag Bente. Mange lekre detaljer som vanlig fra deg;)
Flott at det går bedre i heimen, bortsett fra pusen da stakkars.
Ha en flott helg!
Klem fra Mette

Anonymous said...

Likte det første kortet ditt veldig godt!Ha en fin lørdag kveld!

Hannemor said...

Herlige kort, Bente! Du tar alle utfordringene våre på strak arm du! :)

God bedring til pusen deres, og så håper jeg du har ei fin helg!

Katrine said...

Kjempe flotte kort!