Friday, September 26, 2008

På vift!!

...har jeg vært:o) Studietur med nesten 70 reiselivsfolk fra Fjell og Fjord i Norge. Vi har vært i Süd-Tirol i Italia og Voralrberg i Østerike. Super tur, men akk så travelt!

Her er noen bilder fra turens første stopp. Cube-hotell i Biberwier i Østerike. Kult hipt ungdomshotell med svært spesiell stil. Her kan man sykle til rommet sitt på innedørs rampe opp i etasjene og lagre sykkel og skiutstyr på rommet. Kult!


En skulptur inne på Cube Hotellet.

Så reiste vi videre til Merano, der vi bodde på lekkert hotell og badet på Therme Meran Spa. Fra Merano gikk turen opp i fjellene til Ultental. Flott og koselig liten bygd. Derifra videre gjennom Val Venosta til Stelvio nasjonalpark høyt opp i fjellet. Her ser dere bilde fra utenfor hotellet til Alpinisten Gustav Thöni.
Ultental, utsikten!


Lekker mat fikk vi også. Her er deilig salat. Men det blei masse Knödel og lokal skinke også.
Tema for turen var design og arkitektur, og vi så mye flott! Her er bilder fra eksklusive Lech i Voralrberg (der fiffen er om vinteren)


Over Hotell Post, som er et lekkert innslag midt i hovedgaten i Lech. Under et bilde fra Schwarzberg hvor vi besøkte Angela Kaufmann museum.
Fuglekassene var på veggen på museet! Artig:o)

Kul bruk av treverk utenpå bygning! i Langnekk.


Det har vært en flott tur, heldige med været. Koselig gjeng! 70 stykker i 2 busser er jammen litt å holde orden på, men det gikk fint det og:o)

3 comments:

Sylvi said...

Så jo toppers ut detta :-)

God helg!

Janne said...

Det ser ut som om dere har hatt en flott tur og opplevd og sett masse flott :-) Tviler ikke på at du har klart å holde orden på hele flokken på en super måte :-)

Marte said...

Virker som du har hatt en veldig spennende tur og sett masse! Må være en morsom jobb :) Flotte bilder også!