Wednesday, July 16, 2008

ISC challenge og arbeidsleir

Denne ukens ISC utfordring går på å lage noe i Tim Holtz teknikker og stil. Jeg elsker jo slik slitt stil jeg, så den var midt i blinken for meg. Lyst til å prøve? Ta en tur til ISC bloggen for inspirasjon! Link finne du på siden i linklisten min.

Jeg har stemplet med versamark på glossy ark, tørket og så lekt med ulike typer distress blekk. Motivene er og stemplet på glossy. Sommerfuglen har glossy accent på seg og står litt ut så det er skikkelig 3d effekt på kortet. Morro å lage:o)

Ellers er det maling det går i om dagen... huset vårt skifter farge fra mørk brunt til hvitt....snakk om overgang. Skal legge ut før og etter bilder når ting bare ser så nogelunde ut... enn så lenge er det mest snålt.

Riktig god sommerdag alle sammen!


Love this weeks ISC challenge! It's play with Tim Holtz techniques and embellishment. Can't be better!!!
Play along and upload your creations to your blog and/or on line gallery for a chance toWIN a FREE ISCStamp Sheet of your choice! Super easy, use ISC stamps only on your design, then post your link in the comments section! A random name will be chosen and announced on the blog. You have until Sunday July 27, 2008 to create/post your link on the ISC blog. Search for label ISC C8. We can't wait to see what you come up with!

4 comments:

Barb Hardeman said...

Bente, you did a fabulous job with your Tim Holtz technique.

Anonymous said...

Gorgeous card - Bente!!! Love the colors and all the added embellishments!!!

Sylvi said...

Dette kortet var nyyyyydeig!! Farger og alt! ;-)

Runa said...

Du kan det!Så flott huset har blitt! Var innom i går men det så stille ut i heimen!Det var virkelig forandring!Regner med at dere ferierer!snakkes!