Tuesday, August 21, 2007


Oppussing i bloggen og ny header
Jeg blei så lei av å ha så mørk farge på bloggen min, så nå måtte jeg forsøke hvitt. Ny header har jeg laget også. Poster den her så jeg kan koble den inn i scripten min;o)
6 comments:

Marit said...

Så godt å se bloggen i litt lysere variant :) Øynene mine liker mye bedre å lese sort på hvitt enn omvendt :) herlig header også. Det gir meg dårlig samvittighet i forhold til min egen :) Jeg får se om jeg ikke kan fikset noe annet til meg selv snart også :)

-og tusen takk for hyggelige hilsninger i bloggen min :)

Lise Mariann said...

Så fin bloggen din ble. Jeg trodde først jeg hadde havnet feil, jeg... ;-) Dessuten har jeg tagget deg. :) Hvis du vil se er det her; http://isiselin.blogspot.com. :)

Kristin said...

Veldig flott header du har fått deg. Ser at Lise Mariann har tagget deg også, men du får ta en titt i bloggen min også da. :) Jeg tagget deg først. hehe

Lena said...

Grattis med lys og frisk utseende på bloggen din :)

Anonymous said...

Så stilig header du har fått deg :-)

Anonymous said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色