Tuesday, February 13, 2007

Inspirasjon!

Det er overalt om dagen....hauger av inspirasjon! jeg skulle gjerne bare være kreativ, lage smykker, scrappe, lage kort, små prosjekter....jeg er SÅ inspirert!

...gjør jo litt også da...men det er liksom ikke nok... I går koste jeg meg veldig...kvelden gikk så fort. Roger var hos meg og satt å kikka på biler på nettet, og jeg satt ved siden av på hobbypulten og scrappa. To LOer bare trilla ut på kort tid, og vi satt å småprata hele tiden. Superduperveldig koselig:o) Jeg vil ha sånn fellesrom når vi flytter sammen...det er kvalitetstid! For begge!

Her er en blogg jeg er blitt litt inspirert av i det siste: Perlevennenens smykkeblog - sjekk den ut: http://www.vgb.no/blog.php?blog=20369&a=20338

2 comments:

Marit said...

Så deilig der er når inspirasjonen strømmer på. Har det slik selv for tiden også. Koser meg med stempler og farger og stæsj og leker frem det ene kortet etter det andre. Skjønner godt det er hyggelig å sitte slik sammen med hver sin hobby og bare småprate og slappe av.

Anonymous said...

Så koselig å høre at dere har planer ;o) Felles hobbyrom KAN være hyggelig hvis dere tolererer hverandres rot (LES PAPIRKLIPP HE HE)

Sylvi